" />
Артикул:106516
1 670 грн
Артикул:106516
Група безпеки Herz PN 3 G1" (1210415)

    Група безпеки Herz PN 3 G1" (1210415)

    Є у наявності
  • Рейтинг:
  • Бренд:
  • Доступно:
    В наявності
1 670 грн
Доставка

Доставка

Самовивіз

Самовивіз

На завтра

Безкоштовно

Нова пошта

Нова пошта

Відправимо сьогодні

Делівері

Делівері

Відправимо сьогодні

Оплата

Оплата

Готівкою

Online на сайті

Курєру при отриманні

Безготівковий розрахунок для фіз осіб

Безготівковий розрахунок для юр осіб

Розстрочка

Повернення / Обмін

Повернення / Обмін

Обмін та повернення товару здійснюється протягом 14 днів з моменту покупки, відповідно до закону України «Про захист прав споживачів України»

Характеристика

Виробник HERZ
Діаметр 1"
Матерiал корпусу Латунь
Робочий тиск 3 Мпа
Країна виробник Австія

Опис

Комплектна група безпеки Herz PN 3 G1" призначена для автономних систем водяного опалення та бойлерів ГВП. Застосовується в установках з тепловою потужністю до 50 кВт (визначається штатним запобіжним клапаном), номінальним тиском не вище 10 бар, робочою температурою -10...110°С. Допустиме робоче середовище - вода і суміші етилен-або пропіленгліколю у співвідношенні 25-50% з водою.
Група безпеки HERZ є змонтованим на латунній консолі запобіжним клапаном з фіксованою настойкою спрацьовування 3 бари, автоматичним поплавковим повітровідвідником, манометром з діапазоном вимірювання тиску 0...4 бари. Запобіжний клапан групи безпеки має пристрій примусового відкриття, що дозволяє відкривати клапан для перевірки спрацьовування та запобігання залипанню золотника. Консоль виготовлена ​​із латуні CW617N. Для приєднання до системи консоль обладнана патрубком з внутрішнім різьбленням 1".
Для зменшення тепловтрат, а також захисту користувача від опіку при випадковому дотику група безпеки у зборі Herz PN 3 G1" 3 бар має теплоізоляційний кожух зі спіненого поліпропілену.

Група безпеки HERZ забезпечує виконання наступних функцій:
  • захист від перевищення тиску в системі опалення/ГВП;
  • відведення із системи повітря та газів;
  • індикація поточного значення тиску системі на рівні манометра.
Група безпеки повинна встановлюватись на виході з теплогенератора або бойлера. На ділянці між групою безпеки і агрегатом, що захищається, не повинно бути водозапірної і фільтруючої арматури. Група безпеки встановлюється так, щоб повітровідвідник та запобіжний клапан знаходилися строго у вертикальному положенні, а манометр направлений у бік спостерігача.

Відгуки (0)

Складнощі з вибором чи інші питання?

Залишіть Ваш номер телефону та ми Вам допоможемо!

* Телефон