" />
Артикул:103678
1 260 грн
Артикул:103678
Сталевий радіатор Sanica тип 11 (500/400)

    Сталевий радіатор Sanica тип 11 (500/400)

    Є у наявності
  • Рейтинг:
  • Бренд:
  • Доступно:
    В наявності
1 260 грн
Доставка

Доставка

Самовивіз

Самовивіз

На завтра

Безкоштовно

Нова пошта

Нова пошта

Відправимо сьогодні

Делівері

Делівері

Відправимо сьогодні

Оплата

Оплата

Готівкою

Online на сайті

Курєру при отриманні

Безготівковий розрахунок для фіз осіб

Безготівковий розрахунок для юр осіб

Розстрочка

Повернення / Обмін

Повернення / Обмін

Обмін та повернення товару здійснюється протягом 14 днів з моменту покупки, відповідно до закону України «Про захист прав споживачів України»

Характеристика

Виробник Sanica
Тип 11 (70 мм)
Підключення труб Бокове
Тепловіддача (при t = 70°С) 359 Вт
Об`єм води 0,99 л
Колiр Білий
Робочий тиск 10 атм
Матерiал Сталь
Міжосьова відстань 445 мм
Вага 5,37 кг
Країна виробник Туреччина
Висота 500 мм
Глибина 70 мм
Довжина 400 мм

Опис

Сталевий панельний радіатор опалення Sanica (Туреччина): Сталь товщиною 1.2 мм, конвекційної дії з однією - тип 11, двома - тип 22 або трьома - тип 33 тепловими панелями, висотою 300 і висотою 500 мм, довжиною від 400 мм до 3000 мм.

Турецький завод з виробництва сталевих панельних радіаторів Sanica використовує технології та обладнання провідних німецьких та італійських підприємств. Сучасні зварювальні і пресувальні верстати, застосування якісної сталі товщиною 1.2 мм забезпечують високу якість продукту, прекрасні теплопровідні властивості. Підготовка до фарбування знежиренням і обробкою фосфатами, процес фарбування електрофорез, грунтовка епоксидно-ефірним розчином, покриття білою порошковою епоксидно-поліестеровою фарбою дає захист від зовнішньої корозії металу і надовго зберігає колір і однорідність покриття. За конструктивним виконанням, радіатор Sanica є панельним опалювальним металевим теплообмінником з бічним підключенням труб і застосуванням рідкого теплоносія на основі води. Дане виконання дозволяє здійснювати як ліве, так і праве бокове підключення до центральної або автономної опалювальних систем. Основні техніко-теплові характеристики радіаторів є типовими для даного класу опалювальних приладів - максимально допустимий (критичний) робочий надлишковий тиск становить 13 бар, стандартний робочий тиск - близько 10 бар, максимально допустима температура радіатора відповідає температурі перегрітої пари і становить близько 120 град. Цельсія. Радіатори Sanica відповідають стандарту якості TS EN 442, пофарбовані білою фарбою.

Сталевий панельний радіатор об'єднує принцип роботи батареї і конвектора. Велика площа панелі, по горизонтальних і вертикальних водотоках якої циркулює теплоносій, збільшує тепловіддачу. Завдяки конвекторному набору пластин внутрішньої частини радіатора посилюється потік теплого повітря.  Щоб поліпшити конвекцію і ефективність нагріву рекомендується встановлювати радіатори на висоті не менше 10 см від підлоги.

Радіатор Sanica обгорнутий в пухирчастий пакувальний поліетилен з укріпленими кутами. Всі монтажні елементи, заглушки, кран Маєвського, гвинти, дюбелі і настінні кронштейни є в наборі.

Відгуки (0)

Складнощі з вибором чи інші питання?

Залишіть Ваш номер телефону та ми Вам допоможемо!

* Телефон