" />
Артикул:103873
4 214 грн
Артикул:103873
Електричний котел Erem EK-Н 12 кВт (220/380)

    Електричний котел Erem EK-Н 12 кВт (220/380)

    Є у наявності
  • Рейтинг:
  • Бренд:
  • Доступно:
    В наявності
4 214 грн
Доставка

Доставка

Самовивіз

Самовивіз

На завтра

Безкоштовно

Нова пошта

Нова пошта

Відправимо сьогодні

Делівері

Делівері

Відправимо сьогодні

Оплата

Оплата

Готівкою

Online на сайті

Курєру при отриманні

Безготівковий розрахунок для фіз осіб

Безготівковий розрахунок для юр осіб

Розстрочка

Повернення / Обмін

Повернення / Обмін

Обмін та повернення товару здійснюється протягом 14 днів з моменту покупки, відповідно до закону України «Про захист прав споживачів України»

Характеристика

Виробник Erem
Потужність 12 кВт
Наявність бака Немає
Наявність групи безпеки Немає
Наявність насоса Немає
Ступені потужності 2 (6-6)
Площа обігріву 120 м2
Управління Механiчне
Вага 8 кг
Напруга електромережі 220 Вт / 380 Вт
Країна виробник Україна (Харків)
Висота 510 мм
Глибина 105 мм
Ширина 190 мм

Опис

Навісний водогрійний електрокотел EREM EK-Н 12 кВт призначений для обігріву будівель та приміщень виробничого, адміністративного, побутового або житлового призначення.  Обладнання не вимагає проектної та монтажної документації або дозволу на установку.  Водогрійний апарат має заводське виконання високої якості, простий в монтажі і легкий у використанні і економічний, за рахунок багатофункціонального блоку управління.  Електрична частина котла (блок ТЕНів) проводиться Турецької компанією Sanal, яка відома своїми якісними нагрівальними елементами понад 50 років.  Електричний блок управління укомплектований деталями фірм Sanal, Pakkins і ін.

Котли можуть працювати як індивідуально, так і паралельно з іншими типами обігрівальних пристроїв.  Регулювання температури в котлі виробляється шляхом перемикання нагрівальних елементів в заданому діапазоні (15-75 ° С).  Нагрівальним елементом служить блок трубчастих ТЕНів, виготовлених з високоякісної нержавіючої сталі.  Теплоносієм для системи опалення може служити вода або вода з додаванням антифризу.

Особливістю котла є універсальність підключення з 220В на 380В і навпаки, без спеціального переобладнання.  Підтримуваний автоматикою, температурний режим вироби, допомагає регулювати витрати електроенергії і енерговитрати.

Котел EREM оснащений світлодіодним індикацією включення і нагріву, а також здійснює контроль перегріву системи і наявності води в системі опалення і в котлі.  Має компактні розміри і стильний дизайн.

Гарантія на котел - 2 роки  

Відгуки (0)

Складнощі з вибором чи інші питання?

Залишіть Ваш номер телефону та ми Вам допоможемо!

* Телефон